ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

 

Το Ελληνικό κράτος σήμερα, βρίσκεται δυστυχώς σε αδυναμία να καλύψει το σύνολο των οικονομικών και υλικοτεχνικών αναγκών των Ελλήνων αθλητών, ειδικά της ιστιοπλοΐας, γεγονός που περιορίζει δραστικά τις δυνατότητες διάκρισης. Οι αθλητές θα πρέπει σε μεγάλο βαθμό να στηριχθούν σε δικά τους μέσα ή ιδιώτες / εταιρίες για να ανταποκριθούν.

 

Η εθελοντική πρωτοβουλία ΑΝΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ έρχεται να στηρίξει το όραμα για διάκριση. Ένα κοινωνικό «πείραμα» που αν πετύχει θα δώσει μια νέα προοπτική και σε νέους αθλητές. Μια εν δυνάμει απάντηση στον κίνδυνο να οδηγηθεί σταδιακά ο υψηλού επιπέδου αθλητισμός στη χώρα μας σε μαρασμό.

 

Η Σοφία, ο Κώστας και ο Μιχάλης αγωνίζονται για να υπηρετήσουν και να αναδείξουν τα ολυμπιακά ιδανικά, κομμάτι της Ελληνικής ιστορίας και του πολιτισμού μας. Και το πράττουν αρνούμενοι προτάσεις που θα τους επέτρεπαν αξιοποιήσουν την παγκόσμια αναγνώρισή τους για προσωπικό οικονομικό όφελος.

 

Σήμερα την προσπάθεια της Σοφίας, του Κώστα και του Μιχάλη στηρίζουν Φίλοι Ιδιώτες, Εταιρείες και φορείς. Η μικρότερη ανταπόδοση της βοήθειας που προσφέρουν είναι να τους ευχαριστήσουμε δημόσια και η Σοφία, ο Κώστας και ο Μιχάλης να προσπαθήσουν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες τους.

 

Χορηγοί

Υποστηρικτές 

 

Στηρίξτε κι εσείς την πρωτοβουλία "ΑΝΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ" Επικοινωνήστε μαζί μας!