32ος Μαραθώνιος Αθήνας

 

H ολυμπιονίκης και μέλος της Επιτροπής Ολυμπιονικών της ΕΟΕ Σοφία Μπεκατώρου, παρέστη σήμερα στη συνέντευξη τύπου της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, με αφορμή τον 32 Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό. 


Στο πάνελ των ομιλητών, εκτός της Κυρίας Μπεκατώρου βρέθηκε και ο Υπουργός  Υγείας, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, ο πρόεδρος της Πνευμονολογικής Εταιρείας, Μιχάλης Τουμπής.

 

«Μεγαλώνοντας συνειδητοποιούμε  ότι σωματικά  και πνευματικά οι αντοχές μας μεταβάλλονται. Το μέγεθος της φθοράς που επέρχεται όμως, συχνά εξαρτάται από εξωγενείς παράγοντες, τους οποίους μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αν διασφαλίσουμε την ποιότητα στη ζωή τη δική μας και της οικογένειάς μας.  εφαρμογή υγιεινών πρακτικών και κυρίως η προληψη με τη βοήθεια της άθλησης και της ισορροπημένης διατροφής, αποτελούν αναμφισβήτητα σημαντικούς σύμμαχους της άμυνας του οργανισμού μας. Είναι χαρά και τιμή για δεύτερη χρονιά να υποστηρίζω τη σπουδαία αυτή πρωτοβουλία τόσο ως αθλήτρια της ομάδας Ρίο 2016 Άνεμος Ελλάδας και φυσικά ως μητέρα»